Sytha's 2.0 Spijkergoed

Sytha's Spjkergoed is een kledingwinkel in Delfzijl die gespecialiseerd zijn in spijkerbroeken. Voor mannen en vrouwen hebben ze een ruime keuze aan kleding, de winkel zelf is heel sfeervol ingericht. Moeder en dochter zijn samen deze winkel begonnen, ze heten beide ook Sytha vandaar hun bedrijfsnaam: Sytha's 2.0 Spijkergoed. Nog een heel leuk weetje: Heb je een leuke spijkerbroek uitgekozen? En moet de broek wat ingenomen worden? Laat uw spijkerbroek dan innemen door Maria. Dit doet ze allemaal op de oude naaimachine die in de winkel staat.


Buitenbord posters

Om verschillende aanbiedingen en producten uit te lichten hebben ze voor buiten een drieluik stoepbord. Voor de stoepbord mocht ik 3 verschillende posters ontwerpen; omdat ze al wel een huisstijl hebben heb ik daar mee verder gewerkt. Wat terug moest komen in de posters is natuurlijk spijkergoed en in de winkel hebben ze verschillende uitingen op craft papier. Met deze twee elementen ben ik bezig gegaan, omdat ze nog geen aanbiedingen hadden; heb ik zelf eerst een fictieve aanbieding en producten verzonnen. 

 

Na het ontwerpen hebben we samen besproken wat ze er van vonden, kleine aanpassing en het was helemaal zoals ze het wouden. Inmiddels hebben we de posters zoals ze die graag wouden, zie hieronder de drie verschillende posters.