Steun & Beleef

Steun & Beleef biedt gezelschap aan senioren die zo lang mogelijk op alle gebieden zelfstandig wensen te blijven. Voor senioren die het behouden van kwaliteit van leven, het bevorderen van welzijn en de regie in eigen hand wensen te houden kunnen wij een uitkomst zijn.

 

Steun & Beleef geeft 1 op 1 aandacht en gaat er met u op uit volledig volgens uw eigen wensen. Wij zijn een aanvulling op de aandacht van familie, mantelzorger of beroepskracht. Steun & Beleef biedt geen medische zorg.


Logo

Voor Steun & Beleef mocht ik een complete huisstijl ontwikkelen. Een complete huisstijl wilt zeggen; logo, kleurgebruik, lettertype(s) en verschillende reclame uitingen (zoals posters en flyers). Omdat Steun & Beleef gericht is voor ouderen; wou de opdrachtgever graag een illustratie waar twee mensen elkaar ondersteunen. Voor het logo heb ik heel veel variaties gemaakt; uit eindelijk zijn we samen uitgekomen op het onderstaande logo. Duidelijke maar ook zakelijke vanwege de kleuren.


Flyers

Om het bekend te maken dat Steun & Beleef bestaan, wou de opdrachtgever ook graag een duidelijke flyer met de nodige informatie. Voor de flyer heb ik drie verschillende ontwerpen gemaakt; om een beeld te geven heb ik een afbeelding gebruikt zo dat men gelijk de juiste sfeer erbij krijgt. Verder heb ik gespeeld met de indeling en afbeelding plaatsing. Na aantal correctie ronden wat betreft de teksten is uit eindelijk dit de flyer geworden.


Website

Om zoveel mogelijk informatie kwijt te kunnen, is een website de beste oplossing. Zo heb ik de website compleet vormgegeven in de stijl van de flyers. Om duidelijk je boodschap over te brengen, heb ik gekozen voor een wat grotere lettertype en een witte achtergrond. Hier en daar heb ik een afbeelding toegevoegd om het te juiste sfeer te geven aan de pagina's. Het is in verhouding een vrije simpele website, maar om de ouderen te benaderen moet je altijd voor duidelijkheid kiezen. Als op de website te veel staat, is de kans veel groter dat men de website weg klikt.