Slagerij Hofman

Andre en René vervullen al ruim 30 jaar het ambt als slager. Dit doen de gebroeders met veel enthousiasme en liefde en gecombineerd met de opgedane kennis en ervaring maken ze de lekkerste vleessoorten, barbecue schotels, salades, buffetten en worsten voor u.

 

Zij zien het slagersvak als moderne ambacht met vooral kwaliteit voorop. Ze zijn graag vernieuwend, maar ook wel weer met een vleugje nostalgie; zo vind u bij hun nog handgeknoopte rollades en ook diverse streekproducten. Ze werken milieu en dier bewust en hebben respect voor het product. Zo bent u verzekerd van een verantwoord stukje vlees. Ze zijn bijzonder trots op hun eigen worstenmakerij die iedere Groninger en daarbuiten al jaren voorziet van een Goeie Worst. Of het nu gaat om het gezellig tafelen thuis met vrienden of familie of een heerlijke barbecue of gourmet of een warm- en koud buffet, voor elk moment maken zij wat lekkers voor u klaar. Gevarieerd, lekker en verantwoord.

 

Voor Slagerij René Hofman maak ik diverse uitingen. Om een impressie te krijgen wat ik tot nu toe gemaakt heb voor hem kunt u hieronder zien.


Waardebonnen

Af en toe hebben ze vraag naar waardebonnen, voor de waardebonnen heb ik een vast ontwerp gemaakt en aan de hand daarvan voeg ik elementen toe met wat de waardebon eigen maakt. Hieronder een selectie van verschillende waardebonnen.


Posters

Buiten het vlees wat ze verkopen, verkopen ze ook verse broodjes met verschillende soorten vleeswaren. Wanneer ze een nieuw soort broodje hebben of een nieuw stuk vlees dan ontvang ik een foto voor de posters. Aan de hand van de foto maak ik de posters op, ik kijk wat ik er mee kan doen en hoe ik het plaats. 


Social media

Voor de slagerij werken we ook met social media, de aanbiedingen krijg ik aangeleverd met de juiste prijzen en afbeeldingen. Om de kijker aan te geven van wie die aanbieding is, laat je het logo zien en gebruik je de huisstijl kleuren. Zo is de media uiting direct herkenbaar.


December Verwenners - Aanhanger sticker

Voor de slagerij bedacht de eigenaar om in de december maand om klanten te trekken doormiddel van een aanhanger sticker met schalen wat men besteld tijdens de feestdagen. Denk aan hapjesschalen, gourmetschalen en natuurlijk rollades. Voor de aanhanger heb ik gewerkt met een straat als achtergrond met sneeuw en vuurwerk, rondom zie je de schalen overzichtelijk gepresenteerd met wat het is en hoeveel het kost. In het middel verteld de kerstman wat hij te bieden heeft, onderste balk met de contactgegevens van het bedrijf en dit alles in de stijl van Slagerij René Hofman. Hieronder zie het eindresultaat.


Kerst campagne 2017

De kerst is een hele drukke periode voor de slagerij. Om zakelijke klanten op de hoogte te stellen van wat de slagerij te bieden heeft met diverse schalen en vleessoorten heb ik een kerst campagne ontworpen. Dit is een PDF-bestand die ze kunnen toevoegen als bijlage in de mail, zo ziet de klant duidelijk en overzichtelijk wat mogelijk is. De kerst campagne is in dezelfde sfeer en stijl als de aanhanger, Facebook posts en posters. Hieronder een aantal sheets.


Broodjes folder

Op het gebied van verse broodjes bent u ook bij Slagerij Rene Hofman bij het juiste adres. Of u nou een broodje hamburger, een broodje bal of totaal wat anders.. Ze maken het vers voor u klaar! Om de broodjes meer aandacht te geven, heb ik een folder ontwikkeld. In deze folder staat welke broodjes er allemaal zijn, met de prijs en ook dat u koude en warme dranken kunt kopen. De folder heeft één duidelijke stijl net zoals alle andere uitingen voor de slagerij.


Kranten advertenties

De krant wordt in de omgeving altijd goed gelezen, om je doelgroep op een andere manier te bereiken kan dat doormiddel van kranten advertenties. Slagerij Rene Hofman plaatst ook af en toe advertenties in de krant uit Lewenborg. Hieronder een aantal recente kranten advertenties.


Basketbal speelveld sticker

Slagerij Hofman vroeg aan mij of ik het middelpunt van het basketbal speelveld kon maken; dit natuurlijk in hun eigen huisstijl. Het logo en de adres gegevens staan hier op; mensen van links en rechts konden het lezen. Hieronder een foto van de sticker op het speelveld met het basketbal team.


BBQ folder

Het BBQ-seizoen is begonnen! En om dat te uiten heb ik voor Slagerij Hofman een BBQ folder ontworpen. In deze folder staan de 3 verschillende BBQ pakketten en informatie met wat allemaal mogelijk is.


BBQ aanhanger bestickering

Het BBQ-seizoen is begonnen! En om dat te uiten heb ik een complete BBQ bestickering gemaakt voor op de aanhanger. Voor-, zij- en achterkant is volledig bestickert. Om het op te laten vallen gebruik ik dezelfde achtergrond als de folders; zo heb je een eenheid en het valt op als ze er mee weg rijden. Verder heb ik de huisstijl doorgevoerd en natuurlijk verschillende foto's van BBQ pakketen zo dat men gelijk een sfeer en er een beeld bij krijgen. Om het geheel af te maken een vanaf prijs en de contact gegevens.