Jean Christ'elle

Jean Christ’elle richt zich op de damesmode en accessoires, om op op te vallen in de kleding branche werkt ze met verschillende merken. De belangrijkste stelling van Jean Christ’elle is: ‘Een klant is bij ons pas geslaagd als zij denkt: "Hier kom ik graag." ’


Sfeervol winkelen - Poster ontwerp

Jean Christ'elle heeft ieder jaar hele leuke aanbiedingen, evenementen en af en toe geeft ze een goede georganiseerde modeshows. Zo heeft ze voor de winter: Sfeervol winkelen. Op de wintercollectie is de aanbieding: 25 tot 50% korting, ze heeft mij gevraagd of ik daar een poster ontwerp voor wilt ontwikkelen. Hieronder ziet u wat het eindresultaat is geworden. Voor de poster wou ik graag warmte creëren, om mensen van de koude straten naar de warmte te trekken.. Doormiddel van vette lettertype, warme kleuren en goud tinten krijg je gauw een volle warme poster, verder heb ik nog gespeeld met de achtergrond en wat glitter elementen toegevoegd.


Sfeervol winkelen - Direct mailing

Jean Christ'elle heeft deze winter de actie: op de gehele wintercollectie 25 tot 50% korting. Hiervoor heb ik eerder al een poster ontwerp gemaakt (zie hierboven) en aan de hand van de poster bedachten we samen om klanten er te op wijzen dat deze actie loopt en dat ze het zeker niet moeten missen. Daarom kwam ik met een voorstel om een ansichtkaart te ontwerpen te grootte van een originele ansichtkaart (A6 liggend), met dezelfde stijl als van Sfeervol winkelen poster.

 

Voor de kaart heb ik nog wel de merken die Jean Christ'elle verkoopt er opgezet, haar logo en natuurlijk adres gegevens. Deze kaart is enkelzijdig en in full-colour gedrukt. Zie voor het eindresultaat hieronder de foto's.