EP: OJE Electronics

EP: OJE Electronics heeft in 1996 haar deuren geopend voor het publiek aan de Waterstraat 79 in Delfzijl. In de beginjaren verkochten zij zeer veel hobby electronica zoals scanners en communicatie- apparatuur, satelliet, telefonie, car-hifi en audio/video accessoires. Na diverse winkeluitbreidingen hebben ze sinds 1998 een zeer ruim pakket computers en sinds 2000 een gevarieerd aanbod audio/video producten in het assortiment.

 

EP: OJE Electronics heeft ook een technische dienst, waarbij de klant apparatuur kan laten repareren. Of er nou een kabel gesoldeerd moet worden of de tablet doet het niet vanwege een software fout, niks is te gek.


Selectie van de advertenties

EP: OJE Electronics is in bezit van een eigen webshop en een Facebook bedrijven pagina, maar om hun doelgroep te bereiken adverteren ze veel met verschillende onderwerpen en producten. Hieronder ziet u een selectie van de advertenties die ik gemaakt heb voor het bedrijf.


Eigen koffie label

Een van de onderdelen wat EP: OJE Electronics ook verkoopt zijn veel koffie machines. Koffie machines in alle soorten en maten; nu  verkopen ze ook eigen koffie bonen. Voor dit concept mocht ik een eigen koffie label ontwerpen; ze wouden graag een luxe uitstraling hebben, vandaar de koffie machine en chique kleuren.


Alles in één thema

Als er een actie of een bepaald thema is, dan wil je dat natuurlijk als ondernemer dat kenbaar maken voor de klanten die komen. Bij EP: OJE Electronics werken we met verschillende thema's, zo heb je kerst; Valentijnsdag; oud en nieuw; lente en nog veel meer. Hieronder heb ik een collectie van foto's van een bepaalde thema, het thema van deze keer is: Zomer deals. Voor de zomer deals heb ik het volgende gemaakt: prijskaartjes, stoepbord posters en een kranten advertentie.


A1 Posters

EP: OJE Electronics heeft een ruim assortiment aan goederen. Buiten staan 2 grote stoepborden; hier kunnen in totaal 4 A1 posters in. Soms laten ze zien wat ze in de aanbieding hebben en wat voor diensten ze leveren. Hieronder een selectie van de A1 posters die ik destijds heb gemaakt.