Damsterkaashuis

Op 18 januari 2002 hebben Truus & Marjan kaas, noten en delicatessenspeciaalzaak geopend. Ze zijn gevestigd in het hart van Appingedam. Ruim 13 jaar geleden hadden zij de ambitie om één van de best gewaardeerde speciaalzaken van Noord-Nederland te worden en vooral blijven. Dit hebben ze bereikt door het leveren van kwaliteitsproducten en ze hebben hun weten te onderscheiden door onze Gastvrouwenschap. Klanten producten laten proeven en een goed advies geven speelt hierin een belangrijke rol. U komt binnen met een wens/vraag en u gaat met een goed gevoel en een glimlach weer weg.


Kerst campagne 2017

Damsterkaashuis doet al vele jaren aan kerstpakketten. Het kerstpakket is een traditie die onlosmakelijk is verbonden met gezelligheid en warmte rondom de feestdagen. Het is dan ook niet meer weg te denken uit onze cultuur. De kerstpakketten vandaag de dag zijn uitgegroeid tot een belangrijke blijk van waardering voor de prestaties van uw medewerkers van het afgelopen jaar. Bij Damsterkaashuis kunt u kiezen uit diverse kerstpakketten in iedere prijsklasse waarbij ieder pakket gevuld is met een mooie selectie producten.

 

Daarvoor heb ik een groot assortiment aan kerst producten gefotografeerd. Vervolgens heb ik deze foto's vrijstaand gemaakt en gebruikt op verschillende doeleinden. Zo wordt het gebruikt voor de direct mailing en de website. Om een impressie te geven hoe de foto's waren en hoe ze geworden zijn, hieronder een slideshow.

Na het fotograferen en vrijstaand maken, ben ik aan de slag geweest met de direct mailing. De direct mailing is een pdf bestand die Damsterkaashuis mailt naar klanten om ze informatie te geven over de kerstpakketten. Zie hieronder een paar sheets uit de direct mailing.

Om alles in één duidelijke stijl te krijgen heb ik voor de kerst campagne ook nog een Facebook omslagfoto en een Facebook post gemaakt (zie hieronder). Ook op de website nog verschillende pagina's aangemaakt met de juiste informatie en afbeeldingen erbij. Voor de website, klik dan hier.