Over mij

Mijn naam is Sanne, ik ben geboren en getogen in Delfzijl. Al van kleins af aan ben ik creatief bezig. Ik was altijd aan het knutselen, schilderen, tekenen of foto's maken en bewerken. Het was na de middelbare school dan ook niet moeilijk om voor een opleiding tot Mediavormgever te kiezen.

Tijdens en na mijn opleiding ben ik voortdurend bezig geweest met het maken van advertenties en posters voor de winkel van mijn ouders, EP: OJE Electronincs in Delfzijl. Dit was een goede manier om ervaring op te doen en bezig te zijn met het vak waar voor ik geleerd heb.

Inmiddels ben ik afgestudeerd als mediavormgever aan het Alfa College in Groningen. Wat ik het liefste doe is reclame maken en daarom ben ik Reclame Studio Sanne begonnen. Mijn doel is om bedrijven en winkels in de omgeving van Delfzijl/Appingedam en omstreken te voorzien van frisse en eigentijdse reclame. Dit kunnen krantenadvertenties, posters of folders zijn maar ook een compleet nieuwe huisstijl.

Om een goed en duidelijk beeld te krijgen over wat u graag wilt, houd ik van persoonlijk contact. Dit kan een telefonisch gesprek zijn maar ook een fysieke afspraak. Laten we samen brainstormen over uw ideeën en wensen!