Website en onderhoud

Ook kunt u het onderhoud van uw website of webshop aan Reclame Studio Sanne uitbesteden, hierbij maakt het niet uit of de website door Reclame Studio Sanne gemaakt is of niet. Of het nu gaat om dagelijkse of jaarlijkse aanpassingen, alles is mogelijk. Geef uw website dezelfde uitstraling als uw winkel, want diezelfde sfeer geven is essentieel. Laat zien wat u te bieden heeft en waarom mensen bij u langs moeten komen.

Aanpassingen aan uw website of webshop?

Wilt u graag aanpassingen of nieuwe dingen toevoegen aan uw eigen website of webshop maar weet u er geen raad mee? Laat Reclame Studio Sanne er na kijken. Denk aan het volgende:

  • Foto's toevoegen en aanpassen (banners, product foto's, omslagfoto's)
  • Teksten toevoegen of aanpassen
  • Nieuwe pagina's toevoegen
  • Pagina's bewerken of verwijderen
  • Producten toevoegen aan uw webshop

Compleet een nieuwe website

Een website is een verzamelpunt waar alle benodigde informatie over uw onderneming staat voor uw (toekomstige) klant. Denk aan duidelijke teksten over wat u doet, waar u het doet en wat u onderscheid van anderen. Ook zijn foto's en video's van uw winkel of dienst wat u kan leveren een toevoeging aan een website. Het realiseren van een compleet nieuwe website is bij Reclame Studio Sanne geen enkel probleem, samen bespreken we uw ideeën en wensen en aan de hand daarvan zal ik een website maken. Om een duidelijk beeld te krijgen over wat u graag wilt, houd ik van persoonlijk contact. Denk aan telefonisch gesprek of afspreken om aan tafel te zitten. In een gesprek komt namelijk al gauw naar voren wat u graag wilt en des te eerder kunnen we aan de slag!